Sivut

maanantai 26. maaliskuuta 2012

Päivitystä ja megapostaus

Heippa hei ja kiva kun täällä joku on käynyt lukemassa, vaikka itse olen hävettävän vähän uusia juttuja postaillut. Alkanut vuosi on ollut aika kiireinen. Olen panostanut firmaani aika paljon, ja vaikka tosiaan koruja olen tehnyt mielettömiä määriä, en niitä vain ehdi tänne blogin puolelle postailemaan. Uusin juttu mikä nyt on tullut, on mun viikonloppuna auennut koruverkkokauppa. Jee! Täältä voi käydä kurkkimassa. Koko ajan olisi lisäyksiä tulossa, kunhan vain ennätän niitä laitella. Fb-sivuilla Sannin Helmi on lähes kaikki mitä olen tässä parin kk sisään tehnyt, mutta pian niitä alkaa löytyä kattavasti myös tuolta verkkokaupan puolelta. Se onkin vain aika hidasta puuhaa, kun tykkään laitella yhden kuvan sijaan monta, ja se korujen kuvaaminen ja kuvien lataaminen on aika työlästä. Mutta onneksi tässä ei mikään kiire ole. Olen luvannut viidelle ekalle tilaajalle yllärikorvikset kaupan päälle ;)

Mutta sitten jos laittaisi jotain lemppareita joita nyt on valmistunut..


Rannekoru, jossa turkoosivärjättyä magnesiittia ja korumetallia. Aivan ehdoton lemppari, melkein pitäisi tehdä omaan ranteeseen sopiva myös..
 
Mutkaputkikoruja on tullut aika paljon.. tässä lasi- ja kristallilasihelmistä. Vihreä on varsinainen kevät/kesäkoru!

Tilasin viimeksi lempparipaikastani harmaita kristallilasirondelleja ja tässä tulos.. Ruskeitahan ne. Vaan ei huolta, niistäkin on tullut jo kaikkea kaunista..

 Hempein koru pitkään aikaan... Kolmea sävyä helmiäislasihelmiä ja vähän kauniita helmihattuja. Mii laik!
 Turkoosivärjättyä magnesiittia kolikkona. Nämä helmet ovat muuten messulöytö Masalan Helmiplaneetalta helmikuun alussa. 

 Jaspista ja korumetallia rannekorussa. Joskus yksinkertainenkin voi olla tosi kaunista.
 Masalan Helmiplaneetalta nämäkin akaatti-helmet. Näyttävät ihan purkkatyynyiltä! Herkullisia.
 
Ja pieni erä rannekoruja. Jadea, turkoosivärjättyä magnesiittia ja akaattia.


Tarkoitus olisi tehdä taas isompi erä avainkoruja varastoon, mutta yksi paketti viipyy matkalla oman mieleni mukaan vähän turhankin pitkään. Ja hei, parin viikon päästä olen itse Kiinassa katsomassa maan helmimarkkinoita. Voipi olla, että sen matkan jälkeen on tännekin jotain päivitettävää, nimittäin mukavia ostoksia ;)

2 kommenttia:

  1. Vautsi, onnea verkkokaupasta! Minulla on myös oma (pieni sellainen, osa-aikainen yrittäminen opiskelun ohella kyseessä) tekeillä. Toivottavasti saan sen avattua ennen kesän hää- ym. juhlahumua ja vielä mainostettuakin sitä jossakin. :) Kauniita koruja nämäkin kaikki, en ihmettele että on kysyntää!

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails