Sivut

lauantai 19. toukokuuta 2012

Uusia kuvatuksia kuukauden ajalta..

Koruja kyllä syntyy, mutta tämä blogin pitäminen vaan on jäänyt... Laittelen nyt tässä kuukauden ajalta muutamia merkittävimpiä koruja näkyville. On tullut tehtyä laidasta laitaan, rannekoruja, kaulakoruja ja materiaaleina paljon Kiinan tuliaisista, eli kivihelmistä, mutta sitten toisaalta taas oon tykännyt paljon tehdä kristallirondelleista. Ne vaan on niin ihania.


Tämä musta setti on säröakaattia. Suurin osa on melkein mustaa, mutta kun kyseessä on luonnohelmi, yksikään ei ole täysin samanlainen, vaan vaaleita kohtia on joka helmessä.


Tässä memorywire- rannekoru marjapuuron värisistä makeanvedenhelmistä. Nämä ovat olleet laatikossa varmaan harrastuksen alkuajoilta lähtien. Näissä reiät on niin pienet, ettei voinut linkittää ja vaijerikorukaan ei onnistu kun ei mahdu päättelemään. Memorywire on sopivan "ohutta", joten tällä mallilla onnistui - ja on muuten näyttävä kun on kolminkertainen!


Kivihelmiä ja korumetallia. Näihin isoihin turkooseihin ihastuin muodon vuoksi. Niistä tulikin linkittämällä ja ketjun kanssa oikein kiva kesäkoru!


Turkoosivärjättyä magnesiittia. Tykkään, tykkään. Tästä sekä tynnyrin mallisesta magnesiitista on syntynyt jo monta kesäistä rannekorua ja osa on jo myytykin.


Varaston kätköistä löytyi näitä neliskanttisia simpukankuorihelmiä. Yhden vastaavanlaisen kaulakorun olen tehnytkin, mutta en koko settiä. Etenkin tuo rannekoru on tosi kiva, vaikka onkin hyvin pelkistetty.


Vaihteeksi Kiinan tuliaisia. Eli tuollaisia sinisiä kivimöllyköitä. Seuranaan kristallirondelleja sekä korumetallia. Molemmat vähän erilaisia, vaikkakin samantyylisiä.


Tämä on tilaustyönä tehty ns. raskauskoru. Tilaaja toivoi hempeän vaaleanpunaista ja vaaleaa helmiäislasihelmiä, sai olla blingblingiä ja vielä lisäksi toivoi simpukankuoririnkulaa toiselle sivulle. Idea siis on, että tuo "häntä" jää kasvavan masun päälle ja pomppii siinä kävellessä. Riipusosana on tuollainen filigraanipallo ja pieni vaaleanpunainen helmi.


Foliohelmistä läjä kesäisiä rannekoruja :)


Harvoin annan koruille nimiä mutta tämä on Vadelmapallo. Aivan ihania vadelman värisiä isoja fasettihiottuja akaatteja seuranaan mustaa ja kirkasta kristallilasihelmeä. Näyttävä koru!


Ja vielä sitten seashell helmeä ja fasettihiottua akaattia. Upea koru, ei pääse todellakaan oikeuksiinsa kuvassa.

Vieläkin jäi osa postaamatta, mutta pääsisikö näillä alkuun :) Kiirettä pitää töissä, mutta eikös sen niin pidä ollakin. Kiva olisi korukutsuja pitää, joten Mikkelin alueella (Pieksämäkikin huomioidaan!!) ottakaapa rohkeasti yhteyttä! Emännälle tarjoan mukavan edun. Tiedustele lisää sanninhelmi@gmail.com

3 kommenttia:

  1. Mä niin tykkään sun tyylistä - jokainen miellyttää silmää!!

    VastaaPoista
  2. Paljon kauniita koruja... minäkin tykkään säröakaatista! :)

    VastaaPoista
  3. Upeita koruja jälleen kerran! Kaikki nuo siniset pistivät etenkin silmään kivasti. Minulla odottaa työstöä muutama howliitti, joista pitäisi tehdä rannekoru.

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails