Sivut

torstai 26. joulukuuta 2013

Lomalla!


Joulukuu mennyt ihan hirmuista vauhtia ja joulutkin alkaa olla jo voiton puolella. Jäätiin poikasen kanssa lomalle, ja ihanaa, vasta viikon päästä töihin!

Joulukuun aikana on muutamia korujuttuja taas valmistunut, aika pitkälti tilaustöiden merkeissä mennyt aika.


Tilaustyönä tehty avainkoru kivihelmistä.

Tämän avainkorun idea lähti eräästä rannekorusta, jonka avainkorun tilaaja oli fb -sivullani nähnyt. Voisin sen rannekorunkin kuvan laittaa tähän, koska en ole sitä vielä blogin puolella julkaissut. Harmi vaan, että vaikka välillä tilailee matskuja samasta paikasta, niin värisävyt saattavat olla ihan erilaiset. Tässä näette kuinka paljon voi vaikuttaa!

Nams! Ihanat värit!

Onneksi korun tilaajaa ei haitannut, vaikka värit olivat vähän erit. Ja hyvin raikas tuosta avainkorusta tuli noillakin helmillä.

Toisen avainkorun tilaaja taas halusi ennemmin ketjua kuin "umpinaista" helminauhaa. Väriksi toivoi pinkkiä, ja tämä fuksian punainen oli ainut kunnon pinkki mitä löytyy. Ja oli ollut mieluinen väri, onneksi!

Fuksianpunaista tehosteena.

Laitetaan loppuun vielä yksi "tuunattu" tilaustyönä tehty korusetti. Eli asiakas kävi Puodissani, ja ihastui yhteen pronssiseen lyhyeen kaulakoruun, jonka olin jo itsekin unohtanut ja vasta vähän aikaa sitten laittanut Puodin puolelle myyntiin. Hän halusi sitä pidennettävän, ja lisäksi siihen vielä korvikset ja rannekorun. Tällainen oli lopputulos.

Pronssinen setti.

Vaikka ajattelin etten lomalla töitä tee, niin yksi testattava koruhomma tuolla odottelee. Katsotaan jos saisi siitä jotain julkaisukelpoista aikaiseksi. Hih. Aina pitää kokeilla jotain uutta!

2 kommenttia:

  1. Onpas kauniita koruja jälleen! Tuo värisävyero on tullut vastaan minuakin, välillä tosiaan kiusallista :/

    VastaaPoista
  2. sekä eka avain koru että rannekoru on tosi iloisen pirteät, ja noista turkooseistahan minä yksinkertaisesti en voi olla tykkäämättä :)

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails