Sivut

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Vuoden tauon jälkeen..


Tuli hirveä blogikirjoituskaipuu! Voiko sellaista olla? No kyllä vaan voi! Harmikseni kuitenkin huomasin, että tämä blogipohja on muuttunut melkoisesti, enkä enää osaa muokata tätä kuten ennen. Ei olisi pitänyt olla yli vuotta poissa..

Eli jos joku viisas osaa auttaa, niin kertokaapas mistä saan tuon sivupohjan resetoitua oletusasetuksille? Nyt siellä on tuo vaalea kuvio-malli, jonka haluan pois, koska se kaventaa tätä ja tekstit oikealla sivulla menevät päällekkäin. Olisi paljon mukavampi palata kirjoittelemaan jos tästä saisi jotain tolkkua. Itse en ole saanut muokattua perusasetuksille, vaikka pari iltaa olen yrittänyt asiaan perehtyä.

Mutta mitäs tänne? Ihan HIRVEÄSTI korujuttuja! En todellakaan aio tänä aikana tehtyjä koruja tänne postailla, vaan kunhan tässä pääsee vauhtiin. Välillä on aikoja jolloin ei tahdo syntyä oikein mitään, mutta tänäänkin tuli kaksi kaulakorua, kun ne meinaa "muka loppua". Olen siis huomenna menossa myymään koruja vanhalle työpaikalleni, ja tuntuu että pitäisi olla mukaaan jotain uutta ja vanhaa :D

Laitan tähän päätteeksi nyt uusimmat jutut, eli enkelikirjanmerkit. Nämä tein pojan päiväkodin pieneen tapahtumaan, jonka vanhempaintoimikunta järjesti. Olin erilainen äiti, enkä leiponut. Nämä ei mene vanhaksi, ja näin joulun alla menivät mukavasti kaupaksi :)2 kommenttia:

  1. Ihanaa saada sut takas!!! :) sua on kaivattu! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Minna! Jos vielä saisi fiksattua tän blogin kuntoon niin eiköhän tänne ala ilmestymään enemmänkin juttua!

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails