Sivut

torstai 25. joulukuuta 2014

Big shot saapui!

Ja mitähän siellä isossa paketissa oli?

Joskus vannoin itselleni, että mä en ikinä ala skräppäämään, vaikka nuo kaikki ihanat paperilehtiset kuvineen kiinnostaa. Menin sitten kuitenkin tilaamaan itselleni Sizzixin Big Shot kuvioleikkurin starttipaketin.


Mukana tuli itse laite, multipurpose levy, kaksi aluslevyä, yksi BigZ levy (kuvioina rinkuloita, sydämiä ja tämä leikkaa paksumpaakin materiaalia), Thinlitsejä (perhonen ja kukka-aihiot) ja framelitsit jotka ovat levitettynä kuvaan. Nuo tähtistanssit (ovat myös BigZ stansseja) tilasin erikseen, koska haluan työstää paksumpaa huopaa. Ja muutamia kartonkeja ja sellainen "silikonitasku" joka kuvioi kartongit tuli myös mukana.

Tottakai piti testata laitetta. Eilen illalla en uskaltanut veivata kovin paksuja materiaaleja (pelkäsin rikkovani laitteen heti ekana iltana!) ja onneksi facebookista löytyi apua ja nyt on huopaa leikattu isoja määriä. Olin ajatellut tehdä eräänlaisia huopaheijastimia, mutta kotona oleva heijastinkangas on vähän ehkä vääränlaista tähän tarkoitukseen. Ostin paikallisesta askartelukaupasta kalvollista heijastinkangasta, joka siis voidaan silittää tai ommella. Silitys tapahtuu jonkinlaisen "liimapaperin" tms. kautta, ja myyjänä oli nuori tyttönen enkä oikein saanut sellaisia ohjeita että olisin niiden perusteella osannut tätä työstää. Haluan siis hommata ihan vaan heijastinkangasta ilman mitään erikoisominaisuuksia ja mielessä on yksi jippo kiinnittämiseen.


Keittiössä on nyt kaaos, kun pinkit huovanpalaset ovat vallanneet tilan. Ihan selkeästi tarvitsisin askarteluille nyt oman huoneen. Yläkertaa ollaan juuri remontoitu, tehty yhdestä isosta huoneesta väliseinällä kaksi pienempää. Harmi vaan kun ne tulevat molemmat lasten käyttöön :P Tuossa etualalla muuten tuo ruskea kartonki on kuvioitu laitteen mukana tulleella "taskulla". Nyt yritän malttaa mieleni siihen asti kunnes saan sitä oikeanlaista heijastinkangasta, koska mietin että kuvioiden irroittaminen pitäisikin ehkä tehdä sen kankaan kanssa jo valmiiksi.. Ihanaa kun kaikki on niin uutta  ja kantapään kautta mennään :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails