Sivut

tiistai 23. joulukuuta 2014

Melkein vuoden tauon jälkeen!

Hui, melkein koko vuosi mennyt!

Ja melkoisen tapahtumarikas vuosi on ollutkin! Helmiaskartelujen saralla ollut aika hiljaista. Yritystoiminnan vuoksi jouduin alkuvuodesta tekemään helmivarastojen inventaarion, ja se jos mikä tappaa motivaation! Laskin helmiä ja tarvikkeita ehkä vähän liiankin tarkasti ja sain niistä niin tarpeekseni, etten enää oikein jaksanut panostaa itse työstämiseen. Sitten kävikin niin onnellisesti, että aloin odottaa pikkukakkosta, ja nyt meillä on pian 3kk poikavauva :)

Vuosi on mennyt todella nopeasti. Huomasin, että tykkään tehdä helmiaskartelun lisäksi käsilläni paljon muutakin. Olen mm. ommellut vauvalle parit housut ja vaunuverhon. Vaunuverho on tyttömäinen, tiedän, mutta koska vaunuissa on mustaa ja viininpunaista, tuo all stars- kangas kävi siihen kuin nenä päähän. Vaunuverhon sisäkangas on viininpunainen. Eli jos joskus tulee sellainen olo että tuo kuvio on olevinaan liikaa (milloin muka??? :D ), niin verhon voi aina kääntää.  Ja nuo pingviinihousut! Melkoiset hyväntuulen housut! Saumuri ei ole mun ystävä, eikä nuokaan ihan kommelluksitta valmistuneet, mutta kyllä ne kelpaa. Ja alkavat olla kohta sopivat :)
Tammikuussa aloitetut kapussiräpellykset ovat nyt jo ihan kunnon tuotoksia, kun sain vihdoin oikeanlaista liimaa. Olen tehnyt magneetteja, avaimenperiä, kaulakoruja.. Aivan ihanista erilaisista kuvista, joita hommaan etsystä. Näistä kapussikoruista voin tehdä ihan erillisen postauksen myöhemmin. On aika lähellä sydäntä tällä hetkellä.Mm. nämä ihanat pöllöt ja elefantit ovat lasten kaulakoruissa.

Huopajutut myös kiinnostaa. Tällä hetkellä tietysti ajanpuute on ollut yksi ongelma, mutta ennen kuin vauva syntyi, sain tehtyä vauvalle mobilen. Esikoisella ei sellaista ollutkaan, ja nyt on hauska seurata kuinka vauva reagoi moiseen kapistukseen. Itse kun on välillä väsynyt tähän vauva-arkeen (klo 24-01 nukkumaan ja 6.40 ylös ja syödään välissä), niin siltikin mieltä lämmittää kun pikkumies katselee mobilea pinniksessä ja nauraa ääneen :)

Mobilen aiheina on pöllöt, pilvi ja puu. Täytteenä askarteluvanu.Tuon saa pyörähtämään, joten sitä on vielä mielenkiintoisempi seurata.

Tänään laiteltiin joulua ja hain postista iiiison paketin. Mulle tulee joululahjaksi jotain sellaista, mistä on iloa pitkäksi aikaa ;) Tai no, firman piikkiin sen ostin, mutta firman käyttöön se pääasiassa tuleekin. Siitä seuraavassa postauksessa, kunhan joulupukki sen minulle tuo :D :D

Nyt toivotan Rauhallista Joulua!

- Sanni2 kommenttia:

  1. Saako udella, mistä ostit kapussit ja pohjat niihin? Nim, en ole löytänyt joka kokoisiin kqpusseihin pohjia kun etsinyt..

    VastaaPoista
  2. Toki saa udella!
    Mulla oli verkkokauppa (jonka just tän kuun alussa suljin kun en ennätä sitä ylläpitää) ja sieltä mä nappasin nämä mun kapussit ja riipuspohjat. Käytän oikeastaan vaan tätä 25mm lasia + riipuspohjaa. Lisäksi oli yhtä ovaalinmuotoista kapussia ja siihen sopivaa riipuspohjaa, mutta ne multa jää kyllä täysin käyttämättä kun ovatkin vähän liian suuria.

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails