Sivut

tiistai 30. joulukuuta 2014

Viirinauhoja

Tuntuu että tällä hetkellä aika kuluu todellakin enemmän ompelukoneen kuin helmien ääressä. Tiedän että se helmi-inventaario pitäisi saada valmiiksi, ja ehkä sitä sen vuoksi vaan lykkää ja lykkää. Ja syy, minkä vuoksi ompelukone taas vetää puoleensa, on kevään Kädentaito-messut Jyväskylässä. Olen ottanut pienoisen riskin ja varannut sieltä osastopaikan (iik!) ja menen myymään tuotoksiani. Tässä kuluneiden vuosien aikana on kokeiltu erilaisia myyntitapahtumia ja koska verkkokaupan ylläpitämiseen ei enää aikaa ollut, päätin että messuilen sitten enemmän.

Kädentaito-messut ovat (yllättäen, nimestä päätellen) vain käsitöille tai käsityötarvikkeille suunnatut messut. Siellä ei siis saa myydä mitään tehdasvalmista. Täällä nyt olen tehtailemassa mm. viirinauhoja ja neuvolakortin kansia ko. messuille. Esim. neuvolakortin kannet menivät syksyn messuilla yhtä lukuunottamatta kaikki. Pitää siis tehdä vähän lisää. Ensin kuitenkin halusin kokeilla jämäkankaista viirinauhaa :)
 Ensin piirsin kaavan, jolla leikkelin viirin "puoliskoja".

Viirin palaset ommeltuina ja silitettynä

 Kanttinauhalla kiinnitys


 Ja sitten alkoi olla valmista.


Ja ihan ettei tekeminen lopu, hain tänään vähän lisää kankaita, mm. nuo tähdet ja ihanat pilkut. Saan jatkaa viiriprojekteja. Ja lisäksi Nappikauppa Punahilkka toimitti minulle tuttinauha-tarvikkeita. Teinkin sitten pikkumiehellemme yhden jo testiin :)

Nyt meillä taidetaan taas heräillä syömään, joten pitää lähteä pistämään pikkumies tyytyväiseksi :)

- Sanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails