Sivut

perjantai 9. tammikuuta 2015

Jotain valmista..

Hyvää alkanutta vuotta! Täällä on vähän puuhasteltu, kaikesta ei ihan kuvamateriaaliksi ole, mutta kovasti on kaikkea kokeiltu. Yritin Big Shotilla huopaa työstää lisää, lähinnä heijastinjuttuja kokeilin, mutta vielä hieman tekniikat haussa. Tai no, kyllähän se huopa itsessään leikkaantuu, mutta se heijastinkankaan kiinnitys.. Mulla projekti kesken, laitan kuvia jos saan sen valmiiksi asti :D

Mutta kova homma on ollut neuvolakortin kansissa. Niitä tehtailin kevään messuja ajatellen ja osa lähtikin jo uuteen kotiin fb sivujen kautta. Tässä etualalla kuitenkin ehkä se kaikista ihanin, joka olisi jäänyt meille, jos meidän vauva olisi tyttö...

Avainkoruista on ollut kova kysyntä. Tuntuu, että niitä menisi enemmän kuin ehdin tehdä, ja nytkään ei valmiina taida olla kuin kaksi! Tämän tyylisen tein syksyllä tilaustyönä, ja nyt tein yhden ihan myyntiin asti. Odottelen uusinta helmilähetystä (jonka olisi pitänyt tulla tänään klo 22 mennessä, vaan ei tullut!!), joten kohta pääsee tehtailemaan uusia :)


Ja laitanpa vielä yhden kuvan tuttinauhoista, joita tein tuon perhos- neuvolakortin kansien ostajalle. Hänellä on ihastuttavat kaksoset, joten pikkuisille piti saada omat tuttinauhat. Kaksosten molemmat neuvolakortit sujahtavat näihin kansiin.


Viikonloppuna pitäisikin kasata Ikeasta haettu korihyllykkö mun pursuaville kangasvarastoille. Onneksi ne saa kohta liukuovien taakse piiloon :D Mukavaa viikonloppua kaikille!

- Sanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails