Sivut

sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Korttiaskarteluiden aloitus

Noniiiiin, pääsinhän mä ostelemaan korttitarvikkeita. Käväistiin viikonloppuna Tampereella mun työasioissa, ja kurvattiin ensin Ideaparkin Sinelliin, josta tarttui mukaan Distress Inkin musteita, parit leimasimet, paperikkoja, tageja..

 
Muutamat paperikot oli 3,90- 5€ kpl niin oli sitten pakko ostaa. Embossasta ajattelin myös kokeilla ja sitä varten Distress Inkin embossaus muste + kohopulveri. Olisin ostanut sen "föönin" näköisen laitteen joka viimeistelee sen embossauksen, mutta on nyt tyydyttävä silitysraudan kuumuuteen kun ei Sinellissä sitä laitetta nyt ollutkaan. Hyvää palvelua sain, vaikka ihan ummikkona sinne menin.

Tampereella sitten piipahdin Paperilohikäärmeessä, ja kuulin muuten yhdestä paikallisesta askartelutapahtumassa joka järjestetään täällä toukokuussa. Aika kiva juttu :)

 
 Paperilohikäärmeen saalis oli parit kumiset stanssit, jotka nyt pitäisi itse osata mountata. Sitä varten on tuo harmaa "läski/liimalevy". Mikähän sen nimi nyt oikeasti onkaan. Unohdin Sinellistä ostaa noita "tuputtimia" joten tuolta sitten otin niitäkin.

Tänään oli ihan pakko päästä kokeilemaan mitä sitä osaisi tehdä. Ensin tein nuo kuvan yläosassa olevat pienet tagit ja sen jälkeen kortit. Olen sitten melkoinen perhosfani...

 Tykkään tosi paljon oikeanpuolimmaisesta ja jälkikäteen ajateltuna nuo olisivat toimineet embossattuna äärettömän hyvin!
Tässä vielä toinen tagi lähempää.
Teksti on samasta leimasetistä mistä nuo perhoset. Tim Holtzin Papillon.

Nyt on ehkä luovutettava tältä illalta, ja lähdettävä siivoamaan tuo keittiönpöytä ennen kuin ukkokulta herää töihin (joo, 10 min aikaa :D :D ). Jokseenkin olen saanut kuulla siitä että työpisteeni voisi olla jossakin muualla kuin keittiössä. Mutta, siellä kun on eniten pöytätilaa ja parhain valaistus. Ei siis muuta kuin siivoamaan, plaaah!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails