Sivut

sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Kiireitä pukkaa!


Huh, taas on mennyt aika kuin siivillä! Korujuttuja en ole tainnut tässä välissä juurikaan tehdä, tai hei, heti valehtelen! Tein mä muutamat avainkorut mutta ne pistin myyntiin heti Bellapuotiin. Ne voi käydä katsomassa täältä . Siellä muitakin myytäviä juttuja, mutta osa jo vanhempaa tuotantoa. Pistin verkkokauppani kiinni vuoden lopussa, kun vuosimaksuihin nähden en ehtinyt päivittää sitä tarpeeksi, joten tuo Bellapuoti saa nyt ajaa saman asian. Sinne tosin en välttämättä niitä korutarvikkeita laita lainkaan. Niitä olenkin menossa myymään Jyväskylään maaliskuun lopussa Kädentaitomessuille. Toki sinne lähtee mukaan paljon muutakin. Messumaksu tuli maksettua viikko sitten, joten vahvistettu sekin juttu siis!

Tällä viikolla haalin taas korttitarvikkeisiin uusia juttuja, boordilävistintä, uusia paperijuttuja.. En edes muista mitä kaikkea mutta kuten joku aiemmin yhteen postaukseen kommentoikin - kyllä se kallista vaan on, huh! Mutta eilen sitten sain viettää terapeuttisen iltapäivän kun isäntä ja esikoinen olivat elokuvissa.
Sekasortoa keittiössä..

Oli ihanaa kun pystyin käyttämään eri leimasimia, eri väreillä. Ostin Suomalaisesta sen sellaisen kuumapuhaltimen ja eilen ensimmäisen kerran kokeilin embossausta. Sinellistä silloin kuun puolessa välissä sitä ei ollut (vaikka nettikauppa väitti muuta), mutta onneksi Suomalaiseen oli juuri saapunut. Minut muuten yllätti se, että Suomalaisessa ylipäätään oli niin paljon kaikkea askartelukamaa, mm. Distress Inkin muutamaa mustetta ja embossaus tyyny + parit kohopulverit.

Ja tämmöisiä valmistui! Sinisessä kortissa musta perhoskuvio on ensimmäinen embossaus :)

En tiedä mitä sitä keksisi että saisi lisää tilaa! Tarvitsen kohta oikeasti jonkun askarteluhuoneen. Ärsyttävintä ehkä oikeasti on se, että joutuu levittämään jonnekin keittiöön kaikki kamat muutaman tunnin tähden (joskus ei ole sitäkään aikaa) ja sitten kun ne kerää pois, niin menee taas jonkin aikaa ennen kuin saa  ne levitettyä uudelleen. Kun olisi huone missä ne saisi olla saatavilla koko ajan, ai että olisi kiva! No, mehän tehtiin yläkerrassa syksyllä remppaa. Meillä oli siellä yksi järjettömän suuri huone, josta tehtiin kaksi pienempää. Vaihdettiin ikkunat, patterit, mies rakensi väliseinän. Se on vieläkin vähän vaiheessa, kun vauva päätti syntyä kesken remontin ja nyt vauvan kanssa aika ei tahdo riittää remontointiin. Nyt pitää siis vaan odottaa, että lapset kasvaa isoksi, hahaha! Nuorimmainen just 4kk, joten pikkuisen saa äiti odotella :D

1 kommentti:

Related Posts with Thumbnails