Sivut

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Ystävänpäivän tunnelmissa


Avainkoruilla olisi kysyntää, vaan loppuipa pikkuiset osaset, joten joudun hetken odottamaan ennen kuin pääsen taas työn touhuun. Sillä aikaa on voinut taas pussittaa ja hinnoitella messumyytäviä sekä tehdä vähän korttijuttuja. En ihan ennättänyt tänä vuonna kortteineni ystävänpäivänä ystäviä ilahduttamaan, mutta ehkäpä ensi vuonna. Ja mietin, että kerrankin tulee sellainen olo, että tekee mieli lähtellä ihan oikeaa postia, kun on jotain kivaa mitä lähettää!

Ei nyt ihan mennyt putkeen, kirjain leimaisimen käyttö vaatii harjoitusta ;)

Pussittelin myös maaliskuun kädentaidon messuille muutamat lasikapussikorut. Viimeisimmässä isommassa helmitilauksessa olin tilannut noita sellofaanipusseja, en edes muista miksi, mutta ne kävivätkin tosi kätevästi näihin koruihin.


Ja vielä lähikuvaa riipuksista.

Messuille on lähdössä mukana myös tämmöisiä ihania kangasnauhoja, joiden takana on teippi. Osa on "hand made"- tekstillä, eli sillä voi merkkailla omia tuotteitaan, ja osa sitten tekstinauhoja, esim. juuri korttiaskarteluihin tosi käteviä. Metri on kussakin pahviläpyskässä.
 
  
Houkuttelevan näköisiä!

 Viikonloppu meni taas todella nopeasti. Meidän pienimmäinen on ollut kovassa yskässä mutta tänään uskaltauduttiin pihalle. Oli aivan fantastinen ulkoilusää!

Näihin tunnelmiin on hyvä lopettaa tämä viikko :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails